2015年12月大学英语b统考题库 交际英语

12月全新题库发布,预购从速,2015年12月大学英语B 计算机应用基础统考题库

2015年12月考试安排:

报名缴费时间: 2015年10月21日9:00至11月9日17:00(亲们不要忘了及时报考哦)

考试时间: 2015年12月19-22日,每门课程考试时间90分钟。

我们承诺:我们提供的考试资料:题库资料+考前小条,购买一次,提供资料直至考试通过


1、- Hello, I'm Harry Potter.
- Hello, my name is Charles Green, but ______.
A.call my Charles
B.call me at Charles
C.call me Charles
D.call Charles me
答案:C
2、- Could I borrow your car for a few days?
- ________
A.Yes, you may borrow.
B.Yes, go on.
C.Sure, here is the key. Enjoy your journey.
D.It doesn't matter.
答案:C

3、- Thanks for your help.
- __________
A.My pleasure.
B.Never mind.
C.Quite right.
D.Don't thank me.
答案:A
4、- Could I speak to Don Watkins, please?
- ________
A.Speaking, please.
B.Oh, how are you?
C.I'm listening.
D.I'm Don.
答案:A
5、- Congratulations! You won the first prize in today's speech contest.
- ________
A.Yes, I beat the others.
B.No, no, I didn't do it well.
C.Thank you.
D.It's a pleasure.
答案:C
6、- Could you help me with my physics, please?
- ________
A.No, no way.
B.No, I couldn't.
C.No, I can't.
D.Sorry I can't. I have to go to a meeting right now.
答案:D
7、- ________
- He teaches physics in a school.
A.What does your father do?
B.Who is your father?
C.What is your father doing?
D.Where is your father now?
答案:A
8、- Who's speaking?
- This is Tom ________.
A.speaks
B.spoken
C.speaking
D.saying
答案:C
9、Would you like something to drink? What about a cup of tea?
-- _________
A.No, thanks.
B.No, I wouldn't.
C.Yes, I want.
D.Yes, I like.
答案:A
10、I didn't mean to do that. Please forgive me.
-- _________
A.Not too bad.
B.That's all right.
C.It's a pleasure.
D.Thank you.
答案:B
11、- Wow! This is a marvelous room! I've never known you're so artistic.
- ______
A.Great, I am very art-conscious.
B.Don't mention it.
C.Thanks for your compliments.
D.It's fine.
答案:C
12、- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?
- ________
A.I'm afraid not, because I have to go to an important meeting.
B.Of course not. I have no idea.
C.No, I can't.
D.That's all set.
答案:A
13、- Did you know that David injured his leg yesterday?
- Really? _______
A.Who did that?
B.What's wrong with him?
C.How did that happen?
D.Why was he so careless?
答案:C
14、I think he is a good lecturer.
-- _________
A.Sorry, it doesn't matter.
B.So do I.
C.Yes. It's a good idea.
D.I don't mind.
答案:B
15、Good morning, may I speak to Mark, please?
-- _________
A.Who's there?
B.Who's that speaking?
C.Who are you?
D.Who wants to speak to Mark?
答案:B
16、Good morning, John. How are you doing?
-- _________
A.I'm pleased.
B.Good night.
C.Not so bad. And you?
D.How do you do?
答案:C
17、- Is it possible for you to work late tonight?
- _______
A.I like it.
B.I'll do that.
C.I'd love to.
D.I think so.
答案:D
18、Good-bye for now.
-- _________
A.The same to you.
B.That's OK.
C.See you.
D.Long time no see.
答案:C
19、- This box is too heavy for me to carry it upstairs.
- _______
A.You may ask for help.
B.I'll give you a hand.
C.Please do me a favor.
D.I'd come to help.
答案:B
20、- Do you mind my smoking here?
- _______
A.No, thanks.
B.Yes, I do.
C.Yes. I'd rather not.
D.Good idea.
答案:B
21、- How was your trip to London, Jane?
- ___________
A.Oh, wonderful indeed.
B.I went there alone.
C.The guide showed me the way.
D.By plane and by bus.
答案:A
22、Let me introduce myself. I'm Steward.
-- _________
A.What a pleasure.
B.Pleased to meet you.
C.I don't know.
D.Thanks a lot.
答案:B

23、- Hey, Tom, what's up?
- __________
A.Yes, definitely!
B.Oh, not much.
C.What is happening in your life?
D.You are lucky.
答案:B
24、- Excuse me, could you show me the way to the nearest post office?
- ______Oh yes! Two blocks away from here at the Green Avenue. You can't miss it.

A.I beg your pardon?
B.What do you mean?
C.You're welcome.
D.Mm, let me think.
答案:D
25、Are you going on holiday for a long time?
-- _________
A.It was a long time.
B.Two weeks ago.
C.No. Only a couple of days.
D.Not long time ago.
答案:C
26、How's your family?
-- _________
A.Thanks all the same.
B.Thanks for calling.
C.Not too bad.
D.Don't mention it.
答案:C
27、Is that seat taken?
-- _________
A.Please don't worry.
B.I don't think so.
C.Why not?
D.It's very nice.
答案:B
28、Thank you for calling.
-- _________
A.Don't mention it.
B.That's fine.
C.Nice talking to you.
D.Call back again.
答案:C

答案地址

点击查看答案
分页阅读: 1 2