2015年12月大学英语b统考题库 英译汉

12月全新题库发布,预购从速,2015年12月大学英语B 计算机应用基础统考题库

2015年12月考试安排:

报名缴费时间: 2015年10月21日9:00至11月9日17:00(亲们不要忘了及时报考哦)

考试时间: 2015年12月19-22日,每门课程考试时间90分钟。

我们承诺:我们提供的考试资料:题库资料+考前小条,购买一次,提供资料直至考试通过


1、What kind of life do most people enjoy?
答案:多数人喜欢什么样的生活?
2、My classmate is much cleverer than I.
答案:我的同学比我聪明多了。
3、The People's Republic of China (PRC), founded on October 1, 1949, covers an area of 9.6 million square kilometers.
答案:中华人民共和国成立于1949年10月1日,国土面积约960万平方公里。
4、He didn't need to attend the meeting.
答案:他没必要参加那个会议。
5、People all over the world are trying to help the people in the quake-stricken areas.
答案:全世界人民都在尽力帮助遭受地震地区的人民。
6、Most students feel satisfied with the progress they’ve made.
答案:大多数学生对自己所取得的进步感到满意。
7、I knocked on his door but nobody came to answer it.
答案:我敲了他的门,但没人来开门。
8、The friend saw everything but did not say a single word.
答案:这位朋友看到了一切,却一言不发。
9、This new country hopes to establish friendly relations with all its neighbours.
答案:这个新成立的国家希望和所有邻国建立友好关系。

10、You and your team can discover the answers to problems together.
答案:你和你的团队能够一起找到问题的答案。
11、Life is meaningless without a purpose.
答案:没有目标的生活是毫无意义的。
12、The doctor had no choice but reach out to their colleagues across the nation.
答案:那个医生别无选择,只能向全国的同行救助。
13、I slept soundly all night.
答案:我整夜睡得很熟。
14、I rang your house last night but your mother answered the phone.
答案:我昨夜给你家打电话,但接电话的是你母亲。
15、Various substances differ widely in their magnetic(磁性的)characteristics.
答案:各种材料的磁性有很大的不同。
16、You'd better do that again.
答案:你最好再做一遍。
17、Do you have access to the Internet?
答案:你能上网吗?
18、He prefers coffee to tea.
答案:与茶相比,他更喜欢咖啡。
19、I hurried to my office.
答案:我匆忙赶到了办公室。
20、How are you doing these days?
答案:这些日子你怎么样?
21、Trees need water to grow.
答案:树木有水才能生长。
22、This place has plentiful material resources.
答案:这个地方的物质资源是丰富的。
23、Our textbooks are very different from theirs.
答案:我们的教材与他们的教材很不一样。
24、We must take some measures to control the pollution.
答案:我们必须采取措施来控制污染。
25、In an age of plenty, we feel spiritually hungry.
答案:在这个物质财富充裕的时代,我们感到精神上的饥渴。
26、I would appreciate it if you would just let me deal with this case.
答案:如果你能让我独自处理这桩案件,我将不胜感激。
27、Fred was such a hardworking student that he soon came out first in the class.
答案:弗瑞德是一个学习十分用功的学生,所以不久他就成了班里学习最好的学生。
28、Bill hit his car into a wall last night.
答案:昨晚比尔开车时车撞到了墙上。
29、There is a large amount of energy wasted due to friction(摩擦).
答案:由于摩擦而损耗了大量的能量。
30、If you decided to learn a new language, you would have to devote all your efforts to it.
答案:如果你决定学一门新的语言,你必须全力以赴。
31、He has taught English in this university ever since he moved to this city.
答案:他自从移居到这座城市以来就一直在这所大学教英语。
32、A friend of mine from high school is working in England now.
答案:我高中的一个朋友目前在英格兰工作。
33、I was having a nap when suddenly the telephone rang.
答案:我在睡觉时,电话铃突然响了。
34、You needn’t go there anymore. He already knows about it.
答案:你不必去了,他已经知道那件事了。
35、Transistors are small in size and light in weight.
答案:晶体管的体积小、重量轻。
36、Scientists think that there is no life on the Mars.
答案:科学家们认为火星上没有生命。
37、We are more convinced than ever that the reform and open-door policy is correct.
答案:我们比过去任何时候都坚信,改革开放的政策是正确的。
38、The doctor performed an operation on him as soon as he was sent to the hospital.
答案:他被送到医院后,医生立刻给他做了手术。
39、When I just gone out of the building, it began to rain.
答案:我刚走出大楼天就下雨了。
40、Can I download this material without paying any money?
答案:我可以免费下载这个材料吗?
41、I could hardly agree to what you said just now.
答案:我不能同意你刚才说的话。
42、No matter how much it cost, he had to get the car fixed.
答案:无论费用多高,他也不得不去修车。
43、How long will it take us to get there?
答案:我们到那儿要用多长时间?

44、Let's find a place to shelter from the rain or we'll get wet.
答案:我们找个地方躲雨吧,不然就淋湿了。
45、Your composition is well written, but there's still some room for improvement.
答案:你的作文很不错,但是还有改进的余地。
46、I'm now a distance education student.
答案:我现在是一名远程教育学员。
47、One can never succeed without enough confidence in himself.
答案:一个人如果对自己没有足够的信心就不可能成功。
48、Every student has free access to all the sources in the library.
答案:每一位学生都可以自由利用图书馆的一切资源。
49、The pen that I'm writing with is a birthday present from my sister.
答案:我正在用的这支笔是我姐姐送我的生日礼物。
50、Our teacher always encourages us to speak English bravely.
答案:我们的老师总是鼓励我们大胆讲英语。
51、Li Ming is a friend of mine whom I have known since childhood.
答案:李明是我从小就认识的一位朋友。
52、Don't you think smoking is harmful to your health?
答案:你不认为抽烟对你的身体有害吗?
53、What did I say to cause you to do that?
答案:我说什么了使你这样做?
54、I have no interest in what they say about me.
答案:我对别人怎么说我不感兴趣。
55、You must always remember not to cheat in exams.
答案:你们必须记住永远都不要在考试时作弊。
56、The old man was knocked down by a taxi when he was crossing the street.
答案:老人在过马路时被一辆出租车撞倒了。
57、That team withdrew from the match as a protest against the unfair referee.
答案:那个球队退出了比赛,抗议那个不公平的裁判。
58、These five boys failed in their English exam last term.
答案:这五个男同学上学期的英语考试没过。
59、This pair of shoes cost me 260 yuan.
答案:这双鞋花了我260元钱。
60、Only those who work hard will be in a better position in the competition.
答案:只有勤奋者才会在这场竞争中处于更为有利的地位。
61、There is only some old furniture in the room.
答案:这间房里布置了几件旧家具。
62、The little boy wanted to exchange his toy car for my cake.
答案:这个小男孩想用他的玩具小汽车换我的蛋糕。
63、The jury (陪审团) was composed of eight white people and four black people.
答案:陪审团由八位白人和四位黑人组成。
64、The reason why he failed is that he relies on others too much.
答案:他失败的原因是他太依赖别人。
65、The price of gasoline will come down in Chinese market.
答案:中国市场上的汽油价将会下降。
66、I was born in the city which you visited last year.
答案:我就出生在你去年参观过的那个城市。
67、Is this the magazine which you want to borrow?
答案:这就是你要借的那本杂志吗?
68、In the past few days, news of victory has kept coming in.
答案:在过去的几天里胜利的消息不断传来。

答案地址

点击查看答案