12月全新题库发布,预购从速,2015年12月大学英语B 计算机应用基础统考题库

2015年12月考试安排:

报名缴费时间: 2015年10月21日9:00至11月9日17:00(亲们不要忘了及时报考哦)

考试时间: 2015年12月19-22日,每门课程考试时间90分钟。

我们承诺:我们提供的考试资料:题库资料+考前小条,购买一次,提供资料直至考试通过


1、    A hot dog is one of the most popular American foods. It was,named after Frankfimer, a German food.
You may hear “hot dog” used in other ways. People sometimes say “hot dog”to express ___21___. For example, a friend may ask ___22___ you would like to go to the cinema. You might say, “Great! I would love to go.”Or, you could say,“ Hot dog! I would love to go.”
People ___23___ use the expression to describe someone who is a “show-off”, who tries to show everyone else how great he is. You often hear such ___24___ called a “hot dog”. He may be a baseball player for example, who catches the ball with one hand, making a(n) ___25___ catch seem more difficult. You know he is a hot dog because when he makes such a catch, he bows to the crowd, hoping to win their cheers.
1)、
A.also
B.a person
C.if
D.easy
E.pleasure
答案:E
2)、
A.also
B.a person
C.if
D.easy
E.pleasure
答案:C
3)、
A.also
B.a person
C.if
D.easy
E.pleasure
答案:A
4)、
A.also
B.a person
C.if
D.easy
E.pleasure
答案:B
5)、
A.also
B.a person
C.if
D.easy
E.pleasure
答案:D

[ads1]

2、    Sometimes people are cheated by dress. Once,a great scholar went to a party. As he was very simply __21__,he could not go inside. So he returned home and put on his __22__ clothes. He went back to the party and was given a warm reception. In the time of the dinner he did not eat but was talking to his clothes.The host came and asked what was __23__. The scholar told him what happened. Since he was admitted only __24__ his dress,he was talking to his dress. The host regretted about it and asked for the pardon of the scholar. Though dress may be,to some extent(某种程度上),__25__ to judge a person,that alone will not be sufficient.
1)、
A.best
B.because of
C.useful
D.dressed
E.wrong
答案:D
2)、
A.best
B.because of
C.useful
D.dressed
E.wrong
答案:A
3)、
A.best
B.because of
C.useful
D.dressed
E.wrong
答案:E
4)、
A.best
B.because of
C.useful
D.dressed
E.wrong
答案:B
5)、
A.best
B.because of
C.useful
D.dressed
E.wrong
答案:C
3、    One night, a thief broke into an old man's house. He ___21___ a noise and woke up the old man and his wife. The husband told his wife to be silent, while he said loudly, “My dear, these days thieves are cleverer. If they take ___22___ their clothes and put them on the table, the people in the room will fall asleep and can't wake up.”
When the thief ___23___this, he took off his clothes at once and was ready to set out to work. At this___24___, the husband suddenly shouted in a loud voice:“Stop thief! Stop thief!” The thief was very frightened. He ran away as fast as be could and ___25___ his clothes on the table.
1)、
A.made
B.moment
C.off
D.left
E.heard
答案:A
2)、
A.made
B.moment
C.off
D.left
E.heard
答案:C
3)、
A.made
B.moment
C.off
D.left
E.heard
答案:E
4)、
A.made
B.moment
C.off
D.left
E.heard
答案:B
5)、
A.made
B.moment
C.off
D.left
E.heard
答案:D
4、    Mary was an English girl, but she lived in Paris. She was seven years old. Last year her mother said to her, "You are six years old, Mary, and you are going to begin __21__ to a school here. You are going to like it very much because it's a very nice school." "Is it a beautiful school?" Mary asked. "Yes, it is," her mother said. Mary went to school, and enjoyed her lessons. Her mother always __22__ her to school in the morning and __23__ her home in the afternoon.
Last Monday her mother went to the school at 4 o'clock, and Mary ran out of her classroom. "We've got a new girl in our school today, Mummy," she said."She's six years old, too, and she is very nice, but she isn't English. She is a German."  "Does she __24__ English? " Mary's mother asked. "No, but she __25__ in English," Mary said happily.
1)、
A.brought
B.speak
C.laughs
D.to go
E.took
答案:D
2)、
A.brought
B.speak
C.laughs
D.to go
E.took
答案:E
3)、
A.brought
B.speak
C.laughs
D.to go
E.took
答案:A
4)、
A.brought
B.speak
C.laughs
D.to go
E.took
答案:B
5)、
A.brought
B.speak
C.laughs
D.to go
E.took
答案:C
5、    A rich American went into a shop in London. He wanted very much ___21___ a nice-looking watch. He saw a watch and liked it so much that he decided to buy it. But the owner of the shop asked five hundred dollars for it.While the American was hesitating, a young man suddenly came into the shop, took the watch out of the owner's hand and ran out with it. It all happened in ___22___ seconds. When the owner ran out into the street, the young man had already ___23___ among the people. The American went on. At the next corner, he saw the young man with the stolen watch in his hand, "Do you want to buy a fine watch, sir?" he said in a low voice, "It's only a hundred dollars."
"The young man doesn't know I saw him ___24___ the watch just now," he thought. The American paid at once and went happily back to his room with the watch. He told his friend about the fine watch. His friend ___25___ a look at the watch and started to shout immediately. He said, "You are a fool. This watch is worth only ten dollars. I'm sure the shop owner and the young man planned all this together."
1)、
A.a few
B.disappeared
C.to get
D.took
E.stealing
答案:C
2)、
A.a few
B.disappeared
C.to get
D.took
E.stealing
答案:A
3)、
A.a few
B.disappeared
C.to get
D.took
E.stealing
答案:B
4)、
A.a few
B.disappeared
C.to get
D.took
E.stealing
答案:E
5)、
A.a few
B.disappeared
C.to get
D.took
E.stealing
答案:D
6、    People in different parts of the world have very different ideas about what is good to eat. The people near the North Pole __21__ the raw meat of seals. People living in the desert prefer the roasted(烘烤的) meat of sheep or goats. Americans cook the meat of many different animals, but perhaps their favorite __22__ is steak. Americans also eat a lot of chicken, as well as fish and other foods from the sea. Some people in India do not eat meat or fish at all.
  Even when people in different parts of the world eat the same food, they often prepare it very differently. If you were in Germany, you would find soup that is thick and heavy. If you were in China, you would find soup that is thin and clear. Many __23__ like butter that is fresh and firm; however, some people -in India, for example - like butter that it is melted into an oil.
  People in different parts of the world also have different ideas about what is good to drink. The most popular hot drinks are coffee and tea. Coffee is very popular __24__ northern Europe and in the Middle East. Some people put cream and sugar in their coffee. But in the United States, many people make their coffee "black" - that is, __25__ cream or sugar. Tea is the national drink in China, Japan, and other east Asian countries. In these countries, people drink tea without sugar. But in England, where it is also a national drink, many people use sugar and hot or cold milk in their tea.
1)、
A.food
B.in
C.without
D.enjoy
E.people
答案:D
2)、
A.food
B.in
C.without
D.enjoy
E.people
答案:A
3)、
A.food
B.in
C.without
D.enjoy
E.people
答案:E
4)、
A.food
B.in
C.without
D.enjoy
E.people
答案:B
5)、
A.food
B.in
C.without
D.enjoy
E.people
答案:C

[ads2]

7、    Mr. Clarke works in a middle school. He likes reading and often borrows some books from the library. He keeps ___21___ to the radio every morning and reading newspapers after supper. So he knows much and teaches well. His students worship(崇拜)him very much.
Mike, Mr. Clarke's little son, is only nine. He ___22___ likes reading books. And he often asks his father some qusetions. Mr. Clarke always thinks he's too ___23___ to understand him and chooses the easiest ones to answer. Of course the boy is not pleased with that.
One day Mike read ___24___ about the lights and was interested in it. When his father told him to do some housework, he went on thinking of it. He asked him ___25___ questions, and his father answered all. Then his father said proudly, "Fathers always know more than sons!"
The boy thought for a while and said, "I don't think so!"
1)、
A.a few
B.listening
C.also
D.young
E.something
答案:B
2)、
A.a few
B.listening
C.also
D.young
E.something
答案:C
3)、
A.a few
B.listening
C.also
D.young
E.something
答案:D
4)、
A.a few
B.listening
C.also
D.young
E.something
答案:E
5)、
A.a few
B.listening
C.also
D.young
E.something
答案:A
8、    Man can not go on increasing his number at the present rate. In the __21__ 30 years man will face a period of crisis. __22__ experts believe that there will be a widespread food shortage. Other experts think this is too pessimistic, and that man can prevent things from getting worse than they are now. But remember that two thirds of the people in the world are under-nourished(有营养的)or starving now.
One thing that man can do is to limit the __23__ of babies born. The need __24__ this is obvious, but it is not __25__ to achieve. People have to be persuaded to limit their families.
1)、
A.for
B.easy
C.Some
D.number
E.next
答案:E
2)、
A.for
B.easy
C.Some
D.number
E.next
答案:C
3)、
A.for
B.easy
C.Some
D.number
E.next
答案:D
4)、
A.for
B.easy
C.Some
D.number
E.next
答案:A
5)、
A.for
B.easy
C.Some
D.number
E.next
答案:B